dijous, 11 de juny del 2015

L'UNIÓ ESPORTIVA L'ESTARTIT INICIA EL NOU PROJECTE AMB NOVA JUNTA DIRECTIVA

Amb la intenció que no només es formin futbolistes sinó també persones, a l’Unió Esportiva l’Estartit s’ha produït un canvi en la Junta Directiva. Després d’unes setmanes d’intens treball un nou grup de persones amb moltes ganes i il·lusió passarà a dirigir el club, encapçalat a la presidència per Carles Nugue.
Sense trencar radicalment amb el passat més recent, la nova junta vol donar un nou aire al club creant un model esportiu on prevalgui la formació; enfortint l'àrea social involucrant tots els membres de l’entitat (jugadores, familiars i aficionats), millorar el balanç econòmic, molt malmès per l’actual crisi. Es pretén portar a terme un nou projecte incorporant les noves idees i maneres de fer, a mesura que les possibilitats de la Junta Directiva, la situació econòmica de l’entitat i la col·laboració de tothom que forma part del club ho permetin.
En els propers dies, es farà la presentació oficial de la nova junta directiva i es realitzaran diferents reunions amb els pares del equips de futbol base, per tal, de presentar el projecte, la nova directiva i tots els diferents aspectes que formaran part d’aquesta nova temporada.
I no us perdeu les properes noticies: renovacions, noves incorporacions, noves col·laboracions...

Entre tots farem un club més gran, un club amb il.lusió... pas a pas comencem a caminar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada